Als je in Málaga bent dan wil je zeker genieten van overheerlijke tapas. Bij Illari Vinos y Tapas eet je tapas van goede kwaliteit voor een goede prijs. Het restaurant ligt in het centrum van Málaga in een zijstraatje bij de kathedraal.

Tapas en wijn

In het gebied rond de kathedraal kun je kiezen uit veel restaurants en bars die de wereldberoemde aperitiefhapjes serveren. Illari weet iets bijzonders te maken van de vaak relatief eenvoudige tapas, de meeste tapa kosten rond de 3 euro. Ook is het mogelijk om grotere gerechten te delen, het personeel adviseert je hierover. Ook denken ze mee over welke wijn bij de bestelde tapas past.

Tapas bij Illari Vinos y Tapas
Tapas bij Illari Vinos y Tapas

Reismeester aan het woord

Aan het einde van de middag zochten we een leuke plek voor een drankje en een klein hapje, we hadden immers later die avond al een reservering bij een ander restaurant staan. Illari Vino y Tapas zag er het gezelligst uit, we besloten daarom om daar een wijntje te doen. Toen we een hele goede wijn op tafel hadden voor weinig geld gaf de gastheer uitleg over de tapas die ze hebben. Erg leuk vonden wij het om te horen dat ze met ingrediënten uit de regio werken. Na nog even een kijkje te hebben genomen in de vitrine bestelden we alle 4 een tapa. Na de eerste hap wist we het zeker; deze tapas zijn verrukkelijk! We proefden dat ze met liefde waren klaargemaakt en konden het daardoor niet laten om nog een ronde te bestellen. Helaas moesten we weg doordat we ergens anders een reservering hadden, maar het liefst waren we hier de hele avond gebleven. (We hadden trouwens al bijna genoeg gegeten toen we weggingen). We kijken ernaar uit om nog een keer terug te gaan naar Illari.

Reismeester bezocht Illari Vinos Y Tapas in maart 2022

Binnen bij Illari Vinos y Tapas
Binnen bij Illari Vinos y Tapas
Bekijk openingstijden
  • Maandag12:00 - 23:30
  • Dinsdag12:00 - 23:30
  • Woensdag12:00 - 23:30
  • Donderdag12:00 - 23:30
  • Vrijdag12:00 - 23:30
  • Zaterdag12:00 - 23:30
  • Zondag12:00 - 23:30