Op een prachtige plek in het landschap van Piemonte vind je Villa Fontana Relais Suite & Spa. Op het grote terrein staan 2 villa’s met elk 6 kamers waarvan ieder een eigen thema heeft. In de hoofdvilla zijn het restaurant en wellnesscentrum gevestigd en zowel binnen als buiten zijn meerdere zwembaden. Bij Villa Fontana is op elk detail gelet, wat een verblijf uitzonderlijk en memorabel maakt.

Hospitality op hoog niveau

Al bij aankomst bij Villa Fontana voel je dat dit niet zomaar een hotel is. Je wordt heel hartelijk ontvangen en na de check-in volgt een uitgebreide rondleiding door de villa. Alles in het gebouw is van hoog niveau, heeft veel charme en past goed bij de streek. Tijdens ons verblijf was de gastvrouw erg behulpzaam, ze wist onder andere te onthouden wanneer we wilden dineren en wat ons favoriete drankje is bij het zwembad. Ook het andere personeel en de overige service zijn heel fijn. Zo werd onze kamer altijd netjes gemaakt als wij ervan af gingen en als wij aan het dineren waren dan werd de kamer klaargemaakt voor de nacht. De luiken en gordijnen werden dichtgedaan, het bed werd klaargemaakt en er lag een kleine verrassing op onze kussens.

Een junior suite in Villa Fontana Relais Suite & Spa
Een junior suite in Villa Fontana Relais Suite & Spa

Wellness

Een verblijf in Villa Fontana is ook bijzonder door de vele faciliteiten waar je gebruik van kan maken. De spa in de voormalige wijnkelders van de villa heeft meerdere sauna’s, een turks-stoombad, belevenisdouche en een Kneipp-pad. Ook zijn er meerdere zwembaden en veel ligbedjes en zitjes om te ontspannen.

Gastronomie

In de ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar waarbij het personeel je graag helpt met speciale verzoeken. Ook gedurende de dag kan je bestellen wat je wil, bijvoorbeeld een lichte lunch of snack. In de avond hoef je niet op zoek naar een restaurant, want het diner is ook goed. De nadruk ligt op klassieke Italiaanse gerechten met een moderne twist, gemaakt van lokale ingrediënten. Ook de wijnkaart bevat voornamelijk lokale wijnen.

Een smaakvolle steak tartare bij Villa Fontana
Een smaakvolle steak tartare

Reismeester aan het woord

Na een rally waren we toe aan wat ontspanning en daarom gingen we naar Villa Fontana. We vonden de omgeving, het gebouw en de inrichting prachtig maar vooral de fijne service maakte ons verblijf fantastisch. Op een heel natuurlijke manier weten ze je thuis te laten voelen en de prijzen voor de extra’s, zoals een drankje bij het zwembad of lunch, zijn redelijk. We verbleven 3 nachten en na ons verblijf waren we weer helemaal uitgerust.

Reismeester bezocht Villa Fontana in juni 2022.

Booking.com
Bekijk openingstijden
  • Maandag24-uur geopend
  • Dinsdag24-uur geopend
  • Woensdag24-uur geopend
  • Donderdag24-uur geopend
  • Vrijdag24-uur geopend
  • Zaterdag24-uur geopend
  • Zondag24-uur geopend